Monday, December 5, 2011

Buck and Japanese Food. Can Go?

My close friends memang tau Buck tak berapa nak suka Japanese food. Sushi ok la. tapi yang lain-lain tu macam tak berapa nak tertelan.

But recently Buck dijemput wat food review di restoran makanan Jepun baru iaitu Watami.
masa sebelum pergi I was like "erh no, I'm not into Japanese food". tapi sebab dah kerja, kena la pergi.

But the food and the restaurang concep took me by surprise. Aku macam leh masuk plak majoriti daripada 13 makanan yang dorang suruh aku makan (atau melahap?) tu.

For more details and comments, sila lah check akhbar The Star dalam masa beberapa hari ni ya.

But korang leh check out some pictures below... enjoy.

macam-macam sushi

mee sejuk ala Korea

potato salad yang kena lenyek sendiri. best
Want any fresher? squeeze it yourself!

serious best air ni. dah la besar, harga cam ok lak tu kan :-)

Jangan lupa baca food review Buck ni nanti dekat paper ok!

(p/s ini bukan iklan ya)

7 comments:

Pwincess9 Juhary said...

wahh... itadakimasu..

eh.. pemenang contest mr buck ni dah kuar ke??? hhe

sYiRa LoKMaN said...

lapoo la pulakk..hehehe

munirah said...

owhhh macam sedap ! *menelan air liur :D

Miszyuyu said...

air apa tu..limau?

Nur Azhani said...

me love japanese food. :D

*yeah pakai fedora*

haifaa halim said...

Watami ni dekat mana?

TheFabulous Shop said...

kt mana ni syah?

Post a Comment