Thursday, January 5, 2012

Dulu dan Sekarang

Tak, Buck bukan nak cerita atau tunjuk gambar Nur Amalina Che Bakri dulu dan sekarang. Buck nak tunjuk diri sendiri masa dulu dan sekarang.

Dulu - 2008


Buck dulu:
-Bukan pelajar cemerlang
-Tak pakai tudung
-Bukan pengawas sekolah ataupun Universiti (ade eh pengawas universiti?)
-Gaya tak seksi tapi seksa
-Legam kemain
-Suka style and music emo
-Tak suci tak murni
-Hanyalah pelajar Uitm yang suka ponteng kelas namun tak pernah fail paper
-Suka melawan lecturers
-Dahulukan tulis artikel untuk magazines instead of essay untuk degree
-Makan gelojoh
-Poyo tapi ramah tamah (perasan)
-Bawak scooter Ego lepas hilang bawak Kancil biru (16 kali eksiden)
-Tak sabar nak habis study



Sekarang - 2012




Buck sekarang:
-Bukan pekerja kesayangan boss
-Masih tak pakai tudung (awww)
-Bukan pengawal pejabat
-Gaya kurang seksa tapi cuba jadi seksi tapi rasanya kena pindah London dulu
-Dua tona lebih cerah
-Lupa pasal genre emo tuh dah
-Suka melawan supervisors and superiors
-Continue ketidaksucian diri
-Dahulukan artikel daripada lunch
-Masih gelojoh makan
-Bertambah poyo dan kurang ramah. Yelah ramah-ramah nanti orang ingat kita nak ngorat dia
-Bawak.... bawak diri
-Lega dah habis study!

 Kan dah cakap, bukan pasal Nur Amalina Che Bakri, korang still baca jugak. Tak sensasi kan? haha

13 comments:

Shahira Mf said...

sensasi :p

Ieka Luvika said...

hihi... naisss :D

ayiel said...

haha rasanya lagi best baca pasal buck drpd cerita sensasi amalina che bakri tu :P

Rozuan Ismail said...

ceh.pandailah buck buat entry

[k]o{q}i[n] said...

sedikit berisi nmpknye...

syirah rasid said...

untunglahhh dh habes study T.T
Dua tona lebih cerah cam garnier je.hhahaha

Tok Peraih Emas said...

dua tona lebih cerah? pakai fair and lovely ke.. hahah

Eyda Syahida said...

comel je pic 2008.. hahah

misz beauty said...

hak hak hak!!!

bluerose said...

wah.. dulu & skang ye... hahahaha.. yg x thn 2... Dua tona lbh cerah.. n continue ketidaksucian diri.. byk maksud 2...

Adam Haiqal said...

hahaha nice entry!sempoi!:)

do come to my blog okay :)

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

:)

MAX 24:7 said...

:P

Post a Comment