Tuesday, April 12, 2011

So Inilah Dia . Cosy Sangat lah Kononnya

My_____Space

Good evening... Minggu lepas aku ade post entry pasal rumah yang kecik tapi cool. Mungkin ada antara korang yang tau pastu ada sorang awek tu nama dia cik epal  membuli aku dengan balas pakai entry ni. ciss, apa salahku? Mentang2 la dia ada power... cik epal 1-0 Buck. Seriously tak suruh dan tak sangka dia akan wat cmtu. Ceh! So, syaratnya telah ditepati terpaksa la daku turuti...

Adoiii malu la nak tunjuk tempat membuta.  Jahat siot. Takpelah ni hadiah untuk you yang terperanjat dan sedih petang tadi..alolo cian dak tomey.

So, ni ha dia bilik aku yang tak berapa nak cosy ... jangan nak kutuk-kutuk eh. kang I kutuk  you balik.

This is it

Ha, jemput lah masuk tengok bilik orang bujang ni. (Oh shoot, what am I doing???!)




so inilah kononya cosy room aku.tak cosy pun

my fav view of the room

ni study/laptop table

majalah yang aku baca dan itu botol air mineral okeh bukan air syaiton



My tiny closet. pahal la plak pic ni senget.
vase ni berfungsi jugak sbg tmpat letak bangles aku
Ha... puas hati cik epal dan follower2 yang tahu kes ni? tengok, takde la cosy mana pun. aritu gurau je kot. walaupun takde la semewah bilik anak2 tan sri ke ape, aku mmg suka lepak and tidur dlm bilik ni sebab rasa warm, comfortable dan intimate..tapi yang tak syok tu..duk bilik ni sorang-sorang je. lambat lagi..lambat lagi.. haha.



so cik epal , wekkkk



38 comments:

cik EPAL said...

eeeee buruknyaaaaaaaaaaaa. wekkkkkkkkkkk

cik EPAL said...

hitamnya gambar last. wakakakakakakakakakaka *gelak syaitannirrajim

Buck Syah said...

ceh..nak delete ar entry ni..memalukan

cik EPAL said...
This comment has been removed by the author.
miemie Lee said...

alololooooooo..sweet nyewwww merekewwwwwww..hehe..

sara said...

huhuhu...sweet r koranggggg :)

cik EPAL said...

ok lah. not bad lah sebagai lelaki bujang. #compliment =)

miss'ENH said...

haha..ok sgt lah bagi bujang...s0 simple.. ^^

AKMA said...

nice closet anyway

bella bellitos said...

nohh..puas dok tunggu buck hupdate gmbr "so-called-cosy" dye ni ha...kuikui...

pw3nCeSs appLe said...

lolz! yg gmbr last sumpah xley blah!
wakakaka XD cik epal sila wat entry wekkkk blk kt mr buck! haha

oh btw nice room btw..simple je ;)

Ifti Larina said...

wow! kemasnya bilik! seriously dude i like it!

! Nurida Ardy said...

cik epal: bilik ang xmo tunjukkah??huk huk

m!lo bsUk !! said...

alolo ..suweetnyer cik epal ngn mr.buck nih .. hahah

teh o ais limau said...

ssooooooooooooooo swweetttsssss arh abg ngan kakak nih...cepat2..mintak cik epal plak tunjuk bilik dia...baru la adil camnih kan..mana taw bilik abg nih lagi cantik dan kemas dari bilik cik epal ke,kan...whus knoe...???? :D

Aini Shahida said...

haha..lawak..bilik cik epal plak la..

miss sixteen said...

simple dan kemas..okey lah tu..sesuai untuk orang bujang mcm buck ni..

deatH_luVer said...

bahagia bila nengok cik epal bahagia..
eh..tetibe...
hahahhha..

:)

Cik Pieka said...

haha. gamba last comel *tergelak sorang2*

Buck Syah said...

guys, simplicity is the best!betol ark? haha

mari kita ramai2 mintak cik epal tunjuk bilik dia pulaaak! tunjuk..tunjuk...!

NisaAdnan said...

cik epal cepat tunjuk bilik anda. kalau tak kita bako je. kita bako kita bako. haha

lieyyy said...

yeah cik epal, show us your rooooooooooooommmm :DD

Faten Jasmee said...

wow!!

cik EPAL said...
This comment has been removed by the author.
zarifah efa pahmi said...

bilik laki gila kemas dan teratur..barang pun sikit je..:p

::FAIZ FARISH:: said...

kemasnya Bilik

misz beauty said...

oke. sis tamau banyak cite, mau tanya closet buck tu beli kat mana? mau carik taruk baju2 hubby yg belambak kat umah. buh dalam almari tertutup nnt semua baju dia kata hilang. huiii!!

*sory adik epal sis beauty kacau future hubby u tanya pasal closet...;-)

Buck Syah said...

misz beauty: closet tu beli kat ikea je.. rm180..skrg dah muarh sikit lg kot..senang pasang dan sgt convenient. orang laki mmg patut ada closet cmni... (ini bukan iklan berbayar)

kusiberjalan said...

ceh...ceh..mr buck sowunk kt bilik..xlme dah... nnti kepak kebom kepak kebom lah ngan cik epal...huhuh! sy bersama warga peminat cik epal kt upm kb ni mendoakan yang terbek cewah!... jan lupe jemput... hahahah!

ayue! said...

nak tgk bilik kim kardashian lak!!!!!!!

ADAMOYU said...

perghh. kemas bilik. gud2. haha

p/s : gmbr last muka takleyh bla. haha

*cimOt* said...

aku pon nak gelak syaitan tengok pic last tu..hahahaha

Buck Syah said...

kusibejalan: lambat lg tu..haha
ayue: mari kita paksa dia tunjuk
adamoyu; mekasih2 hahaha
cimot: pic tu mmg utk digelakan :-p

Nini Mohd said...

hahaa~ memang kena buli ngan cik epal. walaupun tak cosy, memang kena tunjuk jugak. mintak 20 jer. sekarang dah 740.
btw, tak lama lagi duk berdua la tu. hahh~ ;D

**::CIKNUURUL::** said...

yeahhh!!,.cik epal sile tnjuk blik andaaaa,..hiks,..hehe,.

AIMAN said...

hahhaa.. hitam itu menawan

Whoda said...

hahaa cukup simple n style. asal bilik adik laki aku xsekemas ini eh? =p

chemiko bulat said...

both cik epal ng mr buck blog were simple and nice. adore both u =))

Post a Comment