Tuesday, April 19, 2011

Hey Every Woman

Woman! Woman! Woman! Let's talk about women. Kalau nak bercakap pasal perempuan a.k.a wanita ni, memang 452 hari (randomly picked) pun tak habis!

Wanita ni ada pelbagai kategori dan jenis.Ada wanita yang baik, ada jugak yang tak baik.

Ada wanita yang bersusah payah bergadai nyawa, membanting tulang, berendam air mata (terlebih sudah) dan berkorban apa saja untuk kita. Wanita ini adalah ibu, emak umi, mama kita. The one who loves us unconditionally no matter who we are or what we have become.



Ada wanita yang cun kat mata kita walaupun tak cun kat mata jiran sebelah rumah kita. Yang sayang kita seadanya yang kalau perempuan ni kentut pun korang cakap bau perfume Be Delicious by DKNY. Ha, yang ni namanya girlfriend, awek, cewek, ayunk korang. A woman who promised to love you wholeheartedly.





auummmm

gambar sekadar hiasan huhu


Ada jugak wanita yang suka dibonceng sana sini, menggedik tak tentu pasal, tengok perempuan lain macam nak telan, ponteng sekolah pergi layan jantan kat snooker centre. ni namanya gadis bohsia, cikaro ataupun perempuan sangap. ape kejadahnya... golongan ni lah yang harus kita kaum adam jauhi dan jangan dibuat bini.

Boh... ho ho


 Ni bukan entry mengipas atau menghina kaum perempuan. hanya sebagai coretan tentang makhluk tuhan yang indah ini. Until the next entry...

27 comments:

kuma2 comel said...

sbb 2 wanita kene jadi macam mawar berduri.. (:

hanya.AKU.yang.tahu said...

yekew pix CE skadar hiasan??ke ad maksud tsirat ni??hehe=)

budak katak said...

konklusinye hargai la cik epal ye *tah pape menyampok tetibe..hehe

cik Ida said...

setuju ngan cik katek! *tetibe*

gua sokong lu punya entri bro!
hargailah wanita kerana tanpa wanita, sapelah anda kan?kan? ^_^

Nell said...

can't get the whole main point bout what type of woman r u referring here but i assumed this as an entry of women's characteristics, on ur view =)

nice one ^^

cik EPAL said...
This comment has been removed by the author.
cik EPAL said...
This comment has been removed by the author.
cheqwa said...

setuju ng entri ni! eh mr buck bkn demam ke??pg la rest,nt doktot cikepal marah..;p

sherah said...

hahaha cik epal tak betul XD

NisaAdnan said...

acece buck act buat entry ni utk menghargai cik epal. acece~ wewitttt. hehe

Miss b said...

wanita itu harta terbaik setiap lelaki.

nurfarah nadiah said...

wahh sweet amat tapi ayat ber'bau2' pencinta wanita jer ahahaha~

Hayati Hamzah said...

singgah makan nasik minyak jap... sebab macam ada bau2 nasik minyak lah sini ;)

sha shareen said...

betul2 pertama ia ibu dan lain2 br kedua
so sweet en buck syah:)

Bungakopi said...

hargailah buah epal yg bulat ituew

Norsyafiqah Auni said...

kesimpulannye , hargailah wanita yg bergelar ibu . mereka lebih bermakna :)

ARIEFFAH OSMAN said...

perempuan dijadikan Allah sebagai satu anugerah bagi lelaki... So, hargailah and jagalah dia dengan sebaik mungkin...

murnimahyum said...

'gambar sekadar hiasan' tu plg best!!

.: Cik Dah :. said...

"golongan ni lah yang harus kita kaum adam jauhi dan jangan dibuat bini"

Comel je bunyi nya. Kalau ada gak yang sentap memang tak faham. Hehehe

nur shazwani said...

selamat hari wanita sedunia ^^ *tetiba ada sakit mental* wahaha

ye ye! semua komen di atas sgt la betol. hargailah wanita tak kira mak ke, wan ke, makcik ke, awek ke, dan mereka yg bernama wanita laaa :D

miemie Lee said...

gambar sekadar hiasan tue menarik minat saya..ada maksud yang cuba d sampaikan dlm entry nie utk gadis dlm gmbr tue..:D

cik EPAL said...
This comment has been removed by the author.
dyanne said...

nice post..well said~ huhu :D

yukicumil said...

Pic cik epal 2 cumil je kn :)
hrmm.. hargailah wanita sebaiknye :)

hazimah said...

pkcik buck , ni luahan perasaan ke ? terbelenggu ye . heeee .

smileeeeeeee :)

Buck Syah said...

hi semua... tak pasal2 buck kena ceramah ya.. waa baiklah2...

zarifah efa pahmi said...

gambar hiasan ke tue??hehe..

Post a Comment