Saturday, April 7, 2012

Winners of Contest Pengenalan According to Buck!

It's no secret yang Buck memang dah lama tak update... i have like one post in three damn months? dayyum Buck. Sorry lah korang, busy weyh. Work and social life and all.

Ramai yang keep asking Buck bilanya result Contest Pengenalan According to Buck akan kuar. yang take part dan yang tak take part pun tanya. Bukan Buck lupa! like I said earlier, I have little time in my hands!

Ramai gak yang majuk nih, cakap Buck propa ja. ramai plak yang delete participation entry dorang.. adeihh tu yang susah gak Buck nak tgok balik. mungkin dorang fed up atau link dah bengong. lagi sekali sorry la you guys.

Ok, entry yang ditunggu-tunggu sudah tibaaa... pemenang Contest Pengenalan According to Buck adalah...

Drum roll pleaseeee......
Jeng Jeng Jeng......


Pemenang Ketiga x 2 orang
- Ieka Luvlika

- Goodies bag setiap seorang (bernilai lebih kurang RM30)

Pemenang Kedua x 2 orang
- Ni Buck nak kasi yang entry ada lukis orang lidi cool tu.. tp carik2 tak jumpa. sapa eh yang wat entry tu? sila inform Buck boleh?
- Makan dekat McDonald (ok la tu, dijamin HALAL)
- Voucher Parkson RM10 setiap seorang


Pemenang Utama x 1 orang
- Buffet Minum petang (Hi Tea), Hotel Istana Kuala Lumpur (lima bintang.
- Satu goodies bag penuh dengan macam-macam barang best.
- Voucher Parkson RM10


Haaa. tu dia the winners dan sorang yang Buck tak pasti siapa.
Congrats. Pada yang tak menang, dun be frustrated coz hadiah bukan best sanngat pon hahaha. Nanti try lagi dalam contest yang Buck akan buat lagi soon okayh.
Anyway, to the winners, dapat hadiah nanti bulan 6 ok?!

Winners sila make a shout out kat entry ni dan email Buck your contact number dan bila you guys available. email: mbbm888@gmail.com


Stay cool peeps, keep browsing!

7 comments:

Pwincess9 Juhary said...

alaaa... xmenang..... ;(

Alia Syaza :) said...

wahh. alhamdulillah. haha. tak sangka pulak boleh menang. thanks ;D

[k]o{q}i[n] said...

ok, not my luck.... again..
huhuhu... btw, congrats to all the winners...

Kikien Omar said...

yea!! menang no 3.. hee tq mr buck syah! ^^

fatin syamimi abdul rashid said...

ehhhh !!!!! nama saya lahh kat pemenang utama !! thanks mr buck !!!! :)

fatin syamimi abdul rashid said...

http://ceritakosongfatinsyamimi2.blogspot.com/2012/04/i-won.html

alhamdulillah :)

Ieka Luvika said...

heee.. no 3! ngeee ^____^

zengkyu buckie!

Post a Comment