Tuesday, July 24, 2012

Salam Ramadan

Ya ampun its been more than a month since
My last update.sodih. Busy yaw so tak sempat nak jenguk my own blog.

Pejam celik dah bulan puasa dah eh...time does fly.

Selamat berpuasa semua pembaca blog According to Buck dan muslimin muslimat seluruh alam semesta... Waahhh macam retis antarabangsa yaw wat ucapan cmtu. Nak nasihat banyak-banyak kat korang pasal bulan puasa ni rasa tak layak plak sebab i bukan Ustaz Don atau suami ustazah siti nor bakyah tu.

Diselitkan di sini adalah satu gambar yang menunjukkan muka ku yang terkini... Wahhh macam poster nak cari orang hilang plak.

Klah, selamat berpuasa dan berbuka puasa. Stay happy stay healthy. Jauhi mercun. #tetiba Daaaa

2 comments:

sha shareen said...

muka buck syah sama mcm muka kwn sha kembar hehee by the way selamat berpuasa dgn berbuka:)

oshin said...

happy fasting too :))

Post a Comment