Wednesday, November 20, 2013

PROJEK METRO???

IHi semua. Happy school holiday pada adik adik yang masih bersekolah dan selamat berhabes duit pada ibu bapa dan kakak abang yng ade makhluk yang sedang bercuti sekolah sebelah dorang. Yelah cuti sekolah ni lah pupil2 ni mengganas minta bercuti dn macam macam.lagi. ha.. mcm mana Buck tau? Well... I was a student too not so long ago... hehe
Eh nak tanya sikit korang tau atau pernah dengar pasal Projek Metro tak?
Ala reality tv show baru kat Tv3 tu... yang mencari personaliti tv berbakat serba boleh... boleh mengacara boleh menulis dan boleh jadi penyampai radio... senang kata semualah boleh. Sebab Malaysia Boleh... tiber...
Ha dan korang tau tak dalam 9 orang finalis yang dipilih daripada 500 peserta ujibakat, ade sorang peserta tu nama dia Basyar. Yang hitam-hitam manis tu. Dia ni nak kata kacak tak lah kacak nak kata hansem tu boleh tahan jugak hensem... sekali pandang macam Zac Afron dua kali pandang macm Rajnikanth atau seangkatan. kuikuikui...
Ha brader ni saya la.. Mr Buck. Aha ya saya. Sedarlah anda tidak bermimpi...
Jadi wahai umat manusia sekalian... di sini saya ingin menyeru kamu sekalian meng-switch on your tv setiap hari Ahad pada pukul 10.30malam. Lihatlah kami finalis bersaing mesra dan tataplah wajahku dan jadikanlah ia pujaan hatimu. K over. maaf.
Mungkin ade yg dah tau Projek Metro ni di hostkan oleh salah seorang wanita happening dalam Malaysia ni Farah Fauzana dan dijurikan oleh pelakon berbakat dn hot mama Fasha Sanda dan ketua editor hiburan Harian Metro Roslen.
Show ni adalah kerjasama Harian Metro, TV3 dan Hotfm juga Tonton.com.my
Jadi... tengoklah ok dan bagi la komen2 membina di laman2 web shoshial... jangan lupa hashtag #projekmetro kalau tweet sokongan utk Buck ok...

4 comments:

Oshin Kecik said...

good luck !

Nurana said...

woahh al the best buck! patutlah macam kenal je bila tengok iklan tu. haha

Aini Azman said...

LOL i follow this program on TV!!

good luck mr Buck

[k]o{q}i[n] said...

Makin glemer la anda buck...!!! Nak sign kat dada.. Pleaseeeeeee...

Post a Comment