Tuesday, March 29, 2011

Oh, I Need a Vacation

Monday blues transformed itself  into Tuesday blues... Oh, how i really need a vacation... dari bulan January haritu lagi Buck teringin dan nak sangat pergi bercuti... Work, most of the time has been so overwhelming... bila tengok watak Carrie Bradshaw pergi bercuti, keinginan Buck ni makin meluap-luap dan bertambah kemaruk. Kalau nak pergi bercuti untuk release tension, Buck suka pergi pantai atau pulau. Jauh dari kebisingan, kesibukan dan the sticky and dusty City. Dah plan dah ni nak pergi Pulau Redang dalam bulan May, June atau July...


Pantai di Pulau Redang... hurmmm... so serene
                                         


Kalo tak ke Redang... maybe pergi kat pulau lain kot...




Langkawi macam best gak tapi ramai orang sangat kot
                                    


Atau mungkin Tioman... maybe not too crowded
                                        
Tapi kalau ada wet lebih, nak chill dekat pulau antarabangsa macam dekat...



Pulau Phuket  macam ok
                                            

Mauritius Island... in Indian Ocean...
                                            

Or maybe Maldives... the heaven on earth
                                         

Seronok kalau dapat pergi bercuti dalam masa terdekat... tapi kekangan masa dan ehem...bajet... haha
Ada sesapa nak join Buck and friends? Jom..lagi ramai lagi seronok...

7 comments:

ummyshuhadah said...

HUMMM. lets perhentian!

Buck Syah said...

jom! bila?

Perro said...

Haish.. You influence me too much la..hahaha..take me to pulau redang please..insyAllah.

ummyshuhadah said...

let me browsing air asia nye tix promotion. bila ada

Buck Syah said...

Perro: I did? haha jom ar1sure best

ummy: thanks babe! syg u lebeh la

artoukgraphy said...

bestnyer kalo dapat bercuti...alangkah indahnya hidup ini...ehehehehe...kalo ade nak g cuti2 tu ajak2 le teman disini..hehehe

lieyyy said...

maldives best!

Post a Comment