Sunday, March 27, 2011

Food that I crave for

Hi,  guys. Hari ni (Ahad) agak seronok bagi Buck. Keseronokan yang melanda ini berpunca daripada perutku yang bahagia. Perut bahagia hari ni sebab dapat makanan yang best. Perut gembira, Buck pun tumpang gembira. Cerita begini, Dari pagi sampai lewat petang tadi Buck lepak umah sepupu Buck di Puchong.  Today she cooked ayam masak lemak cili padi for me! Ha, ni la gambar hidangan yang telah pun selamat di jamah Buck and my beloved cousin…

 Ni la masak lemaknya. Telur dada oleh Buck. Sodap lak aih (sedapnya) :-p


 Food, and more food!
Speaking of food, I love food and I love to eat. Makan banyak-banyakpun takpe sebab berat badan Buck susah nak naik. Seronok tak seronok lah kan…
Okay, kat sini, Buck nak tunjuk makanan kegemaran Buck…

       Burger, the juicier the better!


     Lamb chop! arghh sedap



        Asam pedas melaka style..perrghh....

          Nasi goreng. mudah dan menyelerakan, kan, kan, kan?


           My all time favorite fruit! banana! Oolala


 Walaupun Buck suka pisang, tapi Buck takde kene mengena dgn spesis ni.. I have nothing to do with him... :-p



FYI, semua makanan Buck sebat! Dari western, masakan tempatan, Chinese food, semua boleh… yang penting HALALan Toyibban!

That’s all for now, stay tuned ya.





2 comments:

farahd101 said...

Dude...are you trying to get my mouth to water until the whole world floods in my saliva which believes me, is not good news?

BURGER!!!
LAMB CHOPPP!!!!!!!!!!!!!!!

heaven..

Buck Syah said...

Yes, i am..it's ok as long as ur saliva doesnt strike like a tsunami... dan tak meninggalkan peta seperti ayak liuk basi :-p

Post a Comment