Thursday, November 24, 2011

Kimora Mendiva Di KL?

Who knows Kimora Lee Simmons aka makcik sewel? eh silap, sapa tak kenal? what, tak kenal? tak kenal takpe bukan fofular sangat auntie Kimora ni pun, cuma beribu-ribu orang je jerit jerit nama dia masa dia datang  KL aritu. haha

Anyway, Buck diarahkan pergi cover event Kimora who is actually a former model dan sekarang bintang realiti tv kat E! Channel. Makcik ni jugak fashion moghul kat Amerika, kampung halamannya...

Buck tak minat sangat rancangan dia tu cuma adelah tengok sekali sekala. Dalam Tv dia macam diva nak mampuih tapi masa ketemunya face to face, memang berbeza, dia sangat sporting, real dan genuine. Her smiles are not fake.

Jom usha gambar makcik Kimora kat dua events aritu. Er, pic aku sekali la eh. lololol.


"Haiii koraaaangggg" hata mak nenek, eh makcik kimora...

"err,,, saya suka makan sambal belacan, telur masin ape lagi ek..." she said.

aku bergaya depan pink backdrop lagi tuh, kau ada?haha









3 comments:

!! YaNa YassiN !! said...

agak stress bila ada teman yg xkenal Kimora,pyh nk bergosip,.. :))

ChiTot ChiMot said...

wahhh..nape x begambo sbelah makck kim tu?

Korean Style Online said...

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / korean fashion online. have a nice day...

Post a Comment