Saturday, September 24, 2011

My current favorite looks

Happy Saturday everyone!

Hari ni malas nak banyak cakap, jom usha style yang buck suka sekarang nih... Pics ihsan lookbook.nu





Gotta love the jacket and bag!





Yup, the jacket, the mustard pants, and the hair.. the hair...! over all look is superb...





Stylo la yang nih, tapi kalo aku pakai camni, mana nak pergi? Maybe kalau ade assignment dekat  high end events yang dibuat dekat hotel atau resort aku boleh pakai camni... Tapi confident ke aku nak carry the look? haha maybe boleh1 Buck boleh! lol

11 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

kekadang teringin gak nak pakai cam tu... tp segan... mcm terlebih over hehe

Whitey Mommy said...

gambar no 1 tu pling sesuai dijadikn identiti buck setiap masa... nmpak trendy dan macho gitu

bg akk mcm sesuai je untuk seorang journalist yang bergerak ke sana sini tak kira masa..:)

Auni said...

superb style ! :)

syirah rasid said...

seluar purple. TT____________TT

love it!

Buck Syah said...

Faiz.. Kalau kena gaya boleh je.. Jgn overla.. Ala lgpon ko kan tgi.... Untunglaaa

Akak whitey mommy: kan? Pandai akak ni hehe thanks!

Auni: u think so! Mana yg sesuai ngan buck?

Syirah: suka ke? Tak kisah kalau lelaki pakai suar purple?

fatin syamimi abdul rashid said...

the mustard pants . love it . u should try it !

Adam Idris said...

Dua gambar atas yang ada jacket tu lawa,
dah lama usya pun tapi tak tahu bila nak beli n bila nak pakai

tempat aircond boleh la kan, kalau tak mandi peluh, hehe

Aman Ibrahim said...

Nice! love all the style especially the mustard pants and his hair!

p/s: i think the 1st pic, the style fit you~

Buck Syah said...

Fatin syamimi: really? Wokeh nanti i kompol duit i beli eh haha

Adam..yup, kalo study pergi kelas boleh... Kalo keje wat casual friday ok gak... K

Aman: they are! Tu ar like his style... The 1 st one? Thanks for the feedback

fatin syamimi abdul rashid said...

u should buy then buad entry . hehehehhhe

♥FAD♥ said...

nice yellow skinny. arghh!

Post a Comment