Friday, September 23, 2011

TGIF...

Helloooo, it's Friday nite! Watpe tu? Tengah makan kat open house ke tengah  bersiap nak pergi clubbing? haha haisshhh... jangan pergi club... tak baek.. puas hati tolong Buck kemas rumah Buck.lol

I have no plan so far for tonight after my friends cancelled our Friday night outing... Maybe I should buy Subway's sandwich and just watch dvd. Hurmmm sounds like a plan...

Anyway, kalau korang kuar pergi open house ke, mamak ke, clubbing ke.  seronok tu berpada-pada. jangan jadi macam Katy Perry dalam video ni yang hilarious ni. haha enjoy the video and have a blast!

6 comments:

!! YaNa YassiN !! said...

best jugak lepak sambil blasah subway kan, kan, kan.

p/s : nampak buck kat Press Screening Al-Hijab tp segan nak tegur,..:))

Cik NY said...

whateverlah..... y pntng dlm bergembira atau berseronok tu ade batasnye , jika kita lalai kte x dapat ape pun mybe akan ade musibah y melanda sbab kte dah lpe diri akibat terlalu berseronok..... btul x buck ? mge buck x kebosanan ye.....

Bungakopi said...

yg tu rebecca black ke?

zarifah efa pahmi said...

haha..kesian..duduk rumah layan dvd memang best kalau takdak plan nak kuar..:p

phee ungu said...

: haha . yeah . clubbing atas katil dengan roomate. haha

Buck Syah said...

Yana: tu ar.. Dah la buck ade coupon buy one free one nih..mgg layan

Cik ny: terbaiklah nasihat cik ny! Hehe buck tak g club pon.. Makan kat uptown dsara je ngan mber haha

Bungakopioais: yup..that's her.. Penampilan khas haha

Zarifah.. Kesian kan? Jom join! Haha

Phee ungu: best gak tu.. Pasang muzik yg kita nak dgar.. Sambil loncat2 kan?haha

Post a Comment