Monday, September 19, 2011

Jom Usha Contestants Contest Pengenalan According to Buck!

Wassup! Pe cerita? Apa? beraya sakan lagi? Udah udah la tu... haha ye la, raya sebulan kan. Beraya lah korang ya.

Anyway, tTau tak pasal  Contest Pengenalan According to Buck?

Ni la dia mereka yang sporting habes take part dalam contest Buck yang tak seberapa nih, jom usha.

Iera Marican

Akin Amar


Dauz Shanley

Koqin

Adam Haris

Ruiska

Ieka Luvika

Cik NY

Azatie Sayang


Anis Salwa

Inche Love

Miss Ozja

Fatin Syamimi

Pwincess Juhary

Alia Syaza



Fuiyoh, tak sangka dapat sampai 15 participants... Ye lah, blog aku nih baru setahun jagung, tapi ramai blogger cun  melecun yang sokong contest nih.Dah tu, sumanya kreatif dan sempoi abes.
Cayalah korang...

Ok, kalau nak tau bila keputusannya akan diberitahu, sapa menang dapat goodies bag yang best dan makan buffet yang pergh-sampai-nak-meletup-perut-aku, haaa, tunguuuuu. Stay tuned yeah...

7 comments:

Alia Syaza :) said...

haha.. 15 org pun ok what? hehee.. yey! nama saya ada.. peserta terakhir gituuu :D

Ieka Luvika said...

eheheh :) Hello BUCKers!

Pwincess9 Juhary said...

ayark... saya buyan yang terakhir ke... laa. baru nak set target jadi yang terakhir.. hehehe

akiN aMar said...

yup2...gudlak sume n 2 me 2..hee;)

vampire and his lady said...

haha.. will stay tuned.

Buck Syah said...

Good luck semua! Thanks for taking part.. Korang the best!

[k]o{q}i[n] said...

npe link aku x leh masuk..?? slh letak ke?

Post a Comment