Thursday, September 29, 2011

This Cute Stuff is for...

Nampak tak dua gambar ni? Macam aiskrim kan? Tapi mesti korang da tau itu bukan aiskrim coklat tapi pendrive yang super cute...

I got this from one of the assignments i went to. It was Wall's Magnum ice cream event.

So, since i have the same pendrive,
two! And i will give it to... to.... the grand prize winner of According to Buck first ever contest yang baru tamat tarikh tutupnya 15 hari tu... Wah grand prize konon... Haha

Jadi, yang take part tu keep your fingers crossed la ya ( macam la dapat kereta kan) hehe

Pendrive aiskrim 1G ni salah satu hadiah yang ada dalam goodie bags first prize! Untunglaaa...

To the contestants, good luck and to the other superb readers, keep browsing my blog for more interesting stuff ( konon)!!!

Until the next entry!

12 comments:

syafiqa@deq-ai said...

pendrive nee sangat comel~!! geram grrr

[k]o{q}i[n] said...

tomeinyeww...

Alia Syaza :) said...

huhu.. can't wait till the winner will anoounce. siapa la yg untung tu kann.. ish ishh.

Nurana said...

rugi tak masuk! huhu

::FAIZ FARISH:: said...

nice

Adam Idris said...

nice

echasuzrin said...

cooomelnyeeee

zarifah efa pahmi said...

wah..ada contest??hehe..taktau plak..:p

Pwincess9 Juhary said...

geram sangat.... cam nak makan je magnum tu.

Buck Syah said...

Mmg cute kan... Mcm korang! Haha stay tuned kalau nak tahu siapa menangbnsa tercomel nih!

Cik NY said...

cmelnye , hrp ade rezeki lah dpt bende comel ni..............

Ieka Luvika said...

OK fine ianya sangat comels!! T_T
Ieka tgh buat esaimen sambil berdoa kepada tuhan supaya ika menang kontest hekhek :)))

Post a Comment