Friday, August 5, 2011

Rezeki Bulan Ramadan

Bulan Ramadan ni memang bulan yang best. Mana tak best, Buck and fellow journalists bukan sahaja dapat invite buka puasa kat tempat yang best, malah dikasi pulak macam-macam.

So far dah pergi sana sini memenuhi jemputan berbuka, tapi setakat 5 hari berpuasa ni, jemputan berbuka dengan Tune Talk and Aur Asia kat restoran Rebung Chef Ismail yang paling best. makanan dia memang sedap.

Hari ni plak, Kraft Malaysia  hantarbiskut jacon's kat kitorang bertan-tan (exaggerating) sebagai hamper Ramadan. Alhamdulillah, ni ha tengok la betapa banyaknya biskut yang dihantar.

Sampai melambak

bukaaak! ha, ambik jangan tak amik my friends...

Wartawan-wartawan terlampau pose dengan biskut free.lol


Macam-macam lagi sebenarnya yang dihantar kat ofis kitorang ni, bukan dari Kraft je.. but the premium ones...bosses la yang sebat haha.

Anyway, korang makan ape untuk berbuka hari ini? Jangan banyak-banyak beli atau masak, takut membazir. Kalo masak lebih, meh hantar kat ofis kitorang meh. LOL!

5 comments:

Arif Aiman said...

untunglaaaa dpt free... huhu..

Cik NY said...

alhamdulillah..... moge ade lagi rezeki yang bakal datang..... lpas ni makin berisi lah buck kan.... p/s mcm x fhm Cik NY je kan... psssttt klau buck x suka jgn lpe pasing kat Cik NY biskut tu.... (buat muka x malu mcm biase le )

Whitey Mommy said...

Wow...my paberet biskut ni...:)
semua jenis pun sedap kalau biskut jacob..:D
penyambung nyawa masa kat U dulu...
kalau tak megi...biskut...tak megi biskut...lepas tu biskut lagi..:p

::dAuZsHaNLeY:: said...

omg! seronok nye!
memang rezeki lah..
tapi makan malam jelah..
siang jgn gatal2 nak makan! hahaaa..

Beeha Mohamad said...

hepie fasting :))

bdw, ::JACOB:: love it!

Post a Comment