Friday, April 22, 2011

Kesewelan Seorang Buck

Bosan lak hari ni kat ofis. Ade keje, tapi nanti2 la aku buat. Keje senang je.

Okay, bosan nih. Hari terakhir aku kat department nih... Pasni bermaustatin lah aku di editorial secara tetap. Woohooo!

Line DiGi kene barred. Ade aku kesah? tak kesah. Bulan depan aku bayo! muahahaha

Mari tengok aku menggilakan diri kat ofis di hari jumaat yang mulia ini.. Tak hingin nak tengok? Ala... tengok la. tak sampai 2 minit pun tengok. (err, tercarik attention plak aku. Tapi taklah tahap douchebag ya...)


comel ke macam monyet ke?

bluekkkk

bosan tahap gaban

ngeenngggggg bawak ferrari. kau hado?



Okay, over kan aku kat ofis? aku excited nih. Training aku yang berbulan bulan dah habis... pasni leh lah aku menjadi seorang journalist yang bertauliah dan ting tong dalam masa yang sama.

Nak tengok kehidupan  dan pendapat seorang wartawan yang tingtong lagi sewel? Stay tuned...

33 comments:

::Mastura Zakaria:: said...

jalan2 sini....wartawan eh?

Buck Syah said...

journalist in traning. bulan depan insyallah mula jd yg bertauliah..haha

murnimahyum said...

wow! journalist! wow!

Buck Syah said...

murnimahyum.: u perli ke ape ni? huhu

zarifah efa pahmi said...

haha..memang sewel la jugak..hee..seronok gila la tue..i pun ngah seronok nak habis practical next week..hehe..:p

Buck Syah said...

zarifah: haha sewel tahap super siaya nih. yeke. congrats1 mari kita beronok2

cik Dil said...

pic yg last tu, err msti sbb lum makan ubat lg kan...^^

Nell said...

owh kena go under training dulu eh? baru tau ni. haha. bestnya jadi journalist... =)

Buck Syah said...

cik dil; err mana tau ni? shhh! (mcm profile pic u nih)

zarifah efa pahmi said...

mari2..haha..memang nak melompat tinggi tinggi sampai ke awan la next week..hee..

Buck Syah said...

Nell: ya betol, pastu baru tau section ape yang kita pergi... best2 meh join. hehe

Rozuan Ismail said...

HAHA..KEBOSANAN SANGAT TERSERLAH KAT SITU YE.HUHU

hanya.AKU.yang.tahu said...

cik CE tgk ni nnt..mau dy bantai gelak gulini-guling dpn lappy dy nnt..hahaha

Buck Syah said...

rozuan: terang lagi bersuluh tu. haha

hanya.aku.yang.tahu: hanya dia yang tahu sama ade dia guling2 ke tak..muahaha

coret situ sana sini said...

haha~tensen gaye nye !
kau hado~bhaha

yukicumil said...

ting tong xpe, tp jgan over ting tong nnt senak cik epal hihi~ peace :p

Misz Ayu said...

sengal =)

NisaAdnan said...

buck meroyan. haha

cik Ida said...

waaaaaa.. journalist ke? beshnyer..

^_^

nabila azmi said...

besnyee

Mira said...

hahah. takde keje betul.

Miss b said...

kes parah gak ni.

huhu

amelia said...

kesian spe yg jadi mangsa sbg cameraman nk kne layan gila si buck ni utk pic yg last..hehe peace!

nurul wany said...

beznya jdi journalist ...:D

cik EPAL said...
This comment has been removed by the author.
cik EPAL said...
This comment has been removed by the author.
cik EPAL said...
This comment has been removed by the author.
NUR SHAZWANI said...

hahahaha. seyes klakar ^^

iqa_zam said...

journalist?wow! =P congrats btw..hehe

Buck Syah said...

coret situ sana sini: nan hado kan?

yukicumil: sikit lagi nak over tingtong ni..cik epal tak kisah :-p

misz ayu: agak ar. haha

nisa adnan: hahaha sbb bosan sgt

cik ida: soon.. hehe

nabila: :-)

Mira: mmg takde keje.. skalipas publish entry ni... dpt keje bnyk.adeih


miss b: sikit lg nak masuk icu ni: haha

Buck Syah said...

amelia: mangsanya adalah budak praktikal..haha

nurul: hehe amiinnn...

cik epal tembam: wekkkkk

nur syazwani..kelakar ya? gelak guling2 mcm cik epal tak?

iqa_zam: starting next month. thanks!

echa said...

dah abes xd keje la ni;)

Koko | Prophile said...

hyeee mr. buck si cik epal.


ehehe. mmg sewel la bajet drive ferari cmtu. ahaha. no wonder la header baru cik epal bwk porsche. ehehe. tanak kalah latu. ngaaaa ^^

btw, followed ady! ((:

Post a Comment