Friday, October 14, 2011

Jakarta - First Day

Saya ke Jakarta ni nak jumpa Rossa dan nak masuk meminang. Haha

It's my first day in Jakarta. Jakarta is one busy city with narrow roads and impatient drivers.

Ye la, bayangkan jumlah warga kota Jakarta sama dengan jumlah penduduk negara Malaysia! Banyak ke tak? Haa tu makannyaaaa. Lol

Oklah, so far ok saja Jakarta. Jom usha hotel yang aku dan kawan stay sebab hotel la yg menjadi destinasi pertama kalau pergi bercuti kan.

The hotel's name is Maxone Hotel. It's located at Jln Agus Salim. It claims itself as a design hotel and apparently it really has some cool contemporary designs.

Tagline hotel ni pulak adalah "A Value Design Hotel with Feeling" Katanya lah...

Curious to see the hotel? Check out these pics. Ok tak? Boleh terserempak Rossa tak?

6 comments:

!! YaNa YassiN !! said...

dah sampai jakarta rupernyer,... happy holiday.

Ieka theLuvika said...

heishhh!! jenjalan je..
abes blaja nnt ieka nk kerja mcm mr.Buck lah. hekhek :))

Zinnirah Humaira said...

nice..enjoy yourself there ! =)

:: nia rashid :: said...

mana pics u??? bwk blk cowok utk i satu ekk?? :P

Buck Syah said...

Yana yassin: haha ye la. Thanks dear

Ieka luvlika: hehe rezelki. Bagus la ada motivation mcm tu. U can do it! Insyallah

Zinnirah humaira: thanks dear!

Nia rashid: hottiiee! Boleh aja dong... Lima pon boleh

misz beauty said...

eh baru baca entry ni. tak sangka kita pernah duk hotel sama tapi we ols pegi bulan 11 on the same year. hihihihi

Post a Comment