Sunday, June 19, 2011

David Beckham Paling Stylo?

Siapa kenal David Beckham angkat laptop/CPU/iPad. Siapa tak kenal pergi makan bola sebiji. Selain handal main bola sebagai midfielder, David Beckham ni terkenal sebagai seorang lelaki yang stylo dan sophisticated.

So, tahun ni, David dianugerakan sebagai The Most Stylish Man in UK/ Lelaki Paling Bergaya di UK oleh Contact Music survey.

So congrats la abang aku Beckham ni. Aku salute sebab walaupun dia busy ngan sports, career and also family, not to forget his glam wife, Victoria aka Posh, Beckham tetap tampil stylo most of the time.

The most overrated actor of the vampire era, si Robert Pattinson pulak dapat tempat kedua. Stylish ke dia? okla jugak bagi aku... ade sense of fashion. Adore his frizzy hair. Effortless!

Ok jom usha style David Beckham dan Rob Pattison.


David Beckham






Robert Pattinson


Well, I think these two guys are the epitomes of the new era men. Aren't they?

 

11 comments:

cucu umie said...

wah dia memang stylish lol... xboleh nak kalahkan.. atu abg mr buck ker?? lain jer muka..haha

[k]o{q}i[n] said...

ko nk cuba dress up mcm dia ke? huhuhu

zatyfeena said...

I love Edward !
hihi.
<3

Zinnirah Humaira said...

beckham ! *wink wink :D

Rozuan Ismail said...

beckham memang style =)

cheqwa said...

abang beckham hensem!...hee ;D

Una said...

robert pattinson jugak!!! =P

Aman Ibrahim said...

love the style~

pw3nCeSs appLe said...

weeeee~ ex boyfiee sye abg David mmg stylo lorh..dye kan model jgak..sure kne nmpk cool all the time..hehe :D

Miss b said...

suke edward! argh.

angahsyah said...

david bechkam ni mmg stylo.. nak2 plak dpt bini mcm posh..
tiap kali piala dunia mesti style rambut dia berbeza.. tu yg jd ikutan kwn2 kat sek dulu.. hehehehe..

Post a Comment