Thursday, June 23, 2011

Buck in All Black

Semalam tak dapat upload gambar. So hari ni aku nak letak gambar haha.



burok k rambut akuh. Feride stylo abes.

Dalam gambar ni aku berpose poyo dengan wartawan hiburan cun, Feride. Dia ni sytlo milo.
Aku hari ni tiba-tiba nak pakai all black from head to toe. Pastu masuk ofis check assignment, sekali petang ni aku ada assignment launch jam Tag Heuer kat mid valley! mampos nanti orang ingat aku sales person ke mamat jual perfum ke kat mall tu. adeih..

Nasib ade bawak seluar spare dalam kereta. haha.. kalau tak, kat event tu nanti orang tanya aku jam Tag tu berap ringgit. ape aku nak jawab? haha


Ok, dikesempatan ini, I wanna say thank you to all cool and nice bloggers who are participating in Contest Pengenalan According to Buck that started yesterday... Thanks so much.


Ok, until the next entry yawww. See yaaa

5 comments:

dyanne said...

wahh bergaya betul! huhu~ best la ur career..boleh jumpa famous people and go to big events..two thumbs up! huhu~

Fuadah Ammar said...

that's the advantage of being a journalist. big events, small events (of coz u can't say no to your desk editor ; ) and not to forget, lotsa freebies! am i right monsier buck?

how i missed those days!

keep on posting!!

SANDRA AZWAN said...

Hello Mr. Buck! Thanks dude!;-)

pw3nCeSs appLe said...

best nyeeee as8mnt u..nie nk jelez neyh..haih!

Buck Syah said...

dyanne: hehe biase2 je dera.

fuadah: yup i second you. Ok will do1 thanks for the support ya. You were a journ before right?

sandra azwan: youre are awesome!

pwencess apple: best! pergi launch party hehe

Post a Comment