Tuesday, April 26, 2011

Thanks Artoukgraphy. Great Work!

Tadi dapat kejutan dari kawan baik aku. Dia ni up-and-coming photographer. Dia watkan promo poster untuk blog aku nih. Jom tengok.


Waaah. Cun bro. you are really talented. Susun letak yang bagus. Nampaknya kena la belanja kawan aku nih makan kat tempat best sebab dah penat dia watkan untuk aku poster ni.


Korang suka poster tu? Nak tengok artwork dia yang lain? boleh la check out blog Artoukgraphy .


Artouk ni dia ade wat servis-servis photography dan editing.

Antara servis-servis dia:

Wedding photography
Fashion photography
Portrait/Family photography

Lokasi yang Artouk cover adalah Negeri Sembilan, Melaka, Selangor, dan KL.

Takyah risau kalau nak servis mamat comel ni. Dia sangat humble dan sopan dalam wat kerja dia. So, korang yang berminat, takyah risau pasal nak kan service dia. Harga pun berpatutan dan boleh runding.

11 comments:

cik Ida said...

JB tak nak datang ke??

anyway nice artwork! so creative.. jeles! hehehehe.. ^_^

cik EPAL said...
This comment has been removed by the author.
si ngokngek said...

wah~~semarttt!!!

anis aniesa said...

nice!=)

[k]o{q}i[n] said...

cun

Chempaka Sari said...

ce tengok Hafizudinhamdan.com pulak. best gak...

::FAIZ FARISH:: said...

wo nice pic, mcm Model terkenal

Life as Me... Part Time Makeup Artist.. said...

sedih nyer the promo just for artouk.. what about me.. sedih.. sedih... sedih....

Aina Mardiah said...

great. smart kot,

artoukgraphy said...

mr.buck...thanks buddy..u r great oso ..huhuhuhu..balik n9 cepat....rindu meh sama kamu.hehehe

FizaFizz said...

yeahh..artwork artouk sgt niceee!! suka~ :)

Post a Comment