Thursday, April 21, 2011

Justin Bieber attacks KL !

Siapa kat sini tak pernah dengar pasal Justin Bieber sila pergi KLCC dan terjun dari tingkat 32.

Seperti yang diketahui ramai penduduk dunia, Justin Bieber tengah buat World Tour. Dan malam ni (21 April 2011) si budak kecik alololo tomey2 ni akan menghiburkan peminat peminat dia kat sini.

Amboi, Bieber datang Malaysia ngan ex aku, Selena Gomez ya.. Sampai hati you Selena saje je sakitkan hati I datang ngan Bieber. *berangan*

Ha ni gambar ekslusif ketibaan Justin Bieber dan Selena Gomez yang susah korang nak dapatkan kat tempat lain okeh. kau hado?



Justin Bieber and Selena Gomez arrived at KLIA

Selena, you can never hide from me... ;-p


Bieber menyerang
Seronok tengok pic ekslusif? Orang media je tau leh ade..hahaha jangan jeles.

So, mulai petang ni sampai tengah malam nanti, takyah menggatal nak pergi jalan Stadium Merdeka. Sah2 peminat2 si Justin ni tengah meroyan kat sana. kalau nak join meroyan sama, boleh la pergi.

Untuk info lebih lanjut tentang konsert Bieber kat sini, check out this website.

24 comments:

cik EPAL said...
This comment has been removed by the author.
Buck Syah said...

i pun dislike... tapi ramai yang like...

cik EPAL said...
This comment has been removed by the author.
Buck Syah said...

wuitt..bila lak In ade poster justin bieber ni.. diriku difitnah..ciss huhu poster u ada la... ngeee

ila said...

like2 nk g meroyan.
tapi jauh aerhh

cik EPAL said...
This comment has been removed by the author.
Cik Nad :) said...

merepek je JUSTIN BIEBER. haha :)

Buck Syah said...

ila: like eh? pergi je, mana tau leh ngurat bieber..

cik epal: ade aritu i curik pic u n print saiz pintu bilik... kahkahkah

cik nad: merepek eh? haha

cik EPAL said...
This comment has been removed by the author.
aisyah kirana said...

ouh justin BIBIR !

NisaAdnan said...

bibir bibir bibir ohhhh ^^

teha said...

suke bieber !!!!

cik fza said...

xnk justin.
selena2 call me pllleeeaassee!

Buck Syah said...

ciki epal: i tak tua..i muda dan bergetah lagi k..hehe. tak caya sudah :-p

aisyah; suke tak? haha

nisa: lagu u utk dia ke tu?kahkah

teha: suka selena! ;-p

cik fza: takleh2. selena tgh call i ni

nur shazwani said...

yerkkk. tak suka justin bibir nih. grr!

nadia natasya said...

hoooyeahhh. bieber comel ape :D
tapi im not his fan

SyaNurNad SyaBasH said...

suke selena gomez.. x suke biber!!=(

cheqwa said...

bieber xbes! selena ok la..ngee..

zarifah efa pahmi said...

haha..mana dapat pic exclusive nie??btw,kakak i tak kenal pun spe justin bieber..gila la..

Buck Syah said...

kalo bieber nak couple ngan korang korang nak tak? haha

lady in purpLe said...

haaa...nak2...heee
:D

cikNinie said...

budak kot..hahahha..
lagipun,dengar cite dier loghta nak mampuih kot..xkasik media capture pic dier time konsert bcoz ramai wartawan dok amek pic dier kat klia..

tettttt~ huhuhu..

boleh bukak link ni,
http://www.murai.com.my/article/default.asp?article_id=9488&c=1&s=1 ^_^

Alia Syaza :) said...

justin bieberrrr!!!! hehe, neway, new follower disini ;D

nn said...

sukaaaaaaaaaaaaaaa. baru balik tengok never say never. tak dapat tengok konsert, movie pasal konsert pun boleh! :P

Post a Comment