Monday, April 25, 2011

What a Douchebag ! Part 2

Olaa.

Dah check out kewujudan lelaki-lelaki yang sedetik lebih kepoyoannya ataupun dalam term modern, lelaki douchebag dalam entry yang INI?

Pada sapa yang tak dapat nak faham dan identify lelaki douchebag nih, leh la tengok video bawah ni. Pada sapa yang dah faham pasal mamat mamat nih, tahniah dan boleh rujuk video bawah ni untuk meningkatkan ilmu alam dalam pengenalpastian douchebags nih (ape aku merepek ni)

Mari tengok. Kemualan adalah di atas tanggungjawab sendiri.





Haha. Sengalkan? Video ni aku terjumpa dua hari lepas masa layan youtube. kahkah. It's funny and yet tells what is douchebag and its types in general.


Ladies, adakah boyfriend anda termasuk salah satu dari kelompok ini? Or dudes, are you one of them? haha. Scan lah ya. (Cakap orang pandai, entah entah aku sendiri yang ade ciri-ciri gak kekadang. Touch wood!)

5 comments:

.: Cik Dah :. said...

*Touch wood.

Menangis CE kang kalau u one of them. :p

Buck Syah said...

cik dah: nauzubillah la kan... hehe CE cun popular, kalau i hampeh dia ramai pengganti la ..haha

Sharifah Cubil said...

kire loser ke x douchebag ni =p ?

.: Cik Dah :. said...

U hampeh ke sekarang nih? CE sila jawab. Hahaha.

dark said...

hahahahahahahahaahhahahahahahahahaahhahahahahahahahaahhahahahahahahahaahhahahahahahahahaahhahahahahahahahaahhahahahahahahahaahhahahahahahahahaahhahahahahahahahaahhahahahahahahahaahhahahahahahahahaahhahahahahahahahaah...

mampu ketap bibir je dlm opis tgk vid tu..lg2 last part die..hahhaahhah...

adkh aku tergolong dlm solidarity tersebut???...

Post a Comment